https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25 Warm Up programok
+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

https://www.traditionrolex.com/25

Warm Up programok

A céges konferenciák, időszakos meetingek egyik fő problémája, hogy a résztvevők mennyire tudnak rákoncentrálni az elhangzottakra. Erre a problémára lehet nagyon jó megoldás rövid időtartamú, felrázó programjaink valamelyike, amelyek beindítják a vérkeringést, hogy az előadó szavai ne álmos, "kajakómás", hanem friss és koncentrált kollégákhoz jussanak el. Ügyességi játékaink érdekesek, nem igényelnek speciális helyet vagy ruházatot és a konferencia helyszínén rövid előkészülettel is kivitelezhetőek.

 

A Marshmallow Challenge egy rendkívül izgalmas, aktív és tanulságos módja, hogy a résztvevők játékos formában megtapasztalják egy projekt felépítésének, bonyolítását alapelveit. Hogyan épül egy teherhordó szerkezet könnyű, egyszerű és törékeny anyagok felhasználásával. Spagetti, ragasztószalag, madzag valamint 18 perc áll a csapatok rendelkezésére, hogy megépítsék a legmagasabb tornyot, amely elég erős ahhoz, hogy megtartson egy pillecukrot.

 

8 különféle ügysségi játékunk közül mindegyik alkalmas arra, hogy fölpörgesse a résztvevőket, mindemellett nem igényelnek speciális helyet vagy ruháztatot. A konferencia termet percek alatt több állomásos pályává alakíthatjuk, a megrendelő igényei szerint. A játékok mindemellett arra ösztönzik a résztvevőket, hogy kommunikáljanak egymással és közösen oldjanak meg feladatokat.

A hulahopp karika története egészen az ókorig nyúlik vissza. Egykor az ókori görögök és egyiptomiak, szőlő és fűzfavesszőből készítették. Ezt gurították a földön, vagy megpörgették a derekukon. Észak – Amerikában az indián törzsek kultúrájának a része a kör, a végtelen körforgás jele, ahol nincs kezdet, és nincs vég. A kör, maga az élet, amiben ott az életenergia, ez köt össze mindenkit mindennel, ez teremt harmóniát, és egyensúlyt. A karikát tehát lehet használni spirituális, sport, művészi és alakformáló céllal is.

Az általunk kínált programban is a karika sokoldalúságát szeretnénk bemutatni. Lehet pörgetni, tornyot és iglut építeni, vagy átadni a társunknak.

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a