+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

Egri legendák

Eger sokoldalúságát mutatjuk be interaktív programunkkal. A történelem, a bor és gasztro kultúra, a város híres polgárai, érdekes épületei és megannyi legenda teszi színessé egri sétánkat.

Ajánlatot kérek

Egri programunk szervezése a megrendelővel való egyeztetéssel kezdődik, hogy pontosan milyen igényeik vannak és mi a céljuk a programmal? Ezt követően átnézzük az adott időszak nyújtotta lehetőségeket, az Egerben zajló programokat, eseményeket és ezt követően állítjuk össze a csapat igényeit leginkább kielégítő programcsomagot.

A programba beépíthetőek Eger legizgalmasabb helyszínei – pl. az egri vár, a Bazilika alatti érseki pincerendszer, ahol a villanyokat leoltva, fáklyák és kincskereső térkép segítségével kutatnak a résztvevők, a Varázstoronyban található Camera Obscura sötétkamrája.

Eger elhelyezkedése, történelme és hangulata is tökéletesen alkalmas egy különleges csapatépítő lebonyolítására.

Maximális létszám:                    6 - 600-ig

Csapatok létszáma:                    6 - 12 fő

A játék javasolt időtartama:   3 - 3,5 óra

Természetesen lehetőség van ennél rövidebb, vagy hosszabb időtartamú program összeállítására, melyet jelentősen befolyásol az érkezési és indulási helyszín közti távolság, a csapat létszáma, valamint az esetlegesen beépített kiegészítő program elemek, mint például a pálinka, csokoládé- vagy rétes kóstolás, esetleges kávészünet.

Helyigény: a játék alapvetően a városban zajlik, így ez nem igényel külön figyelmet. Az érkezési és indulási helyszíneken szükséges egy különterem vagy egy szeparált rész biztosítása a csapatok bontására, eligazítására, valamint a zavartalan eredményhirdetésre. 

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba. Mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?
- Egberben
- indoor és outdoor verzióban egyaránt

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a