+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

iBudapest indoor

Együttműködés és kaland, avagy Budapest titkai és érdekességei! 

Fejtsd meg a XVII. század titkait a XXI. század technológiájával!

A játékosok egy teremben foglalnak helyet csapatokban. A játékot egy műsorvezető irányítja. A program néhány bemelegítő kérdéssel indul, Magyarországgal, Budapest-el és a Dunával kapcsolatosan. Ezt követően  egyre izgalmasabb információkkal gazdagodunk és három témakört ’járunk’ körbe, mindezt felváltva iPad-es rejtvények és feladványok, papír alapú kérdések és más eszközök segítségével.

Kódok, kriptexek és kriptogrammok, valamint feladványok egész sorát kell megfejteni, akár kétezer éves kérdéseket megválaszolni és sikeres abszolválás esetén a nyertes jutalma nem marad el!

iPad-re és kalandra fel!

Ajánlatot kérek

A résztvevőket csapatokra bontjuk és minden csapat egy külön asztalnál foglal helyet. Csapatonként kiosztunk egy iPad-et és a műsorvezető irányításával felváltva haladunk végig a történelem érdekes mozzanatait érintve egy virtuális túrán. Állomástól függően papír alapú és iPad-es rejtvények váltják egymást, melyeket időre kell megfejteni. A megoldásokkal pontokat lehet és kell is gyűjteni. 

A résztvevők egy 4-5 állomásból álló útvonalon kell „végighaladjanak” és egy sor feladatot oldanak meg, mely során sok érdekességet tudhatnak meg az adott helyszínről és a magyar történelemről, kultúráról. Ugyanakkor izgalmas és szokatlan titkosítási technikákkal is gazdagodnak, mint a Da Vinci kódból ismert kriptex, a Julius Cézár által használt cézár kód, kriptogramm, anagramma ...stb.

Maximális létszám:                    10 - 250-ig

Csapatok létszáma:                    10 - 15 fő

A játék javasolt időtartama:       1 - 1,5 óra

Természetesen lehetőség van ennél rövidebb, vagy hosszabb időtartamú program összeállítására, melyet jelentősen befolyásol a csapat létszáma, valamint az esetlegesen beépített kiegészítő program elemek, mint például a pálinka, csokoládé- vagy rétes kóstolás, esetleges kávészünet.

Helyigény: a résztvevők létszámához szükséges igazítani

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?
- Budapesten és Magyarországon bárhol
- indoor és outdoor verzióban egyaránt

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a