+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

Kecskemét felfedezése

„Hírös város az Alföldön Kecskemét”, mondta Petőfi Sándor. Látogasson el ebbe a nagyszerű városba, amelyre a történelem során megannyi író, tudós és híres utazó rácsodálkozott: hogyan lehetséges, hogy a puszta homokon virágzó mezőváros alakult ki?

Kecskemét remek helyszínt biztosít mind céges csapatépítésekhez, mind egyéb csoportos, kulturális és interaktív programok szervezéséhez. Idegenvezetőink segítségével lehetőség nyílik e hangulatos város felfedezésére, amelyre iPad-eken történő rejtvények megfejtésével kerül sor. A program kiegészíthető a Cifrapalotában lévő aktuális kiállítások megtekintésével, látogatással a Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézetbe, vagy bármilyen egyéb múzeumlátogatással; valamint pálinka-, bor- vagy kézműves sörkóstolással.

Ajánlatot kérek

A kecskeméti program összeállítását megelőzően minden esetben egyeztetünk a megrendelővel, hogy pontosan milyen igényeik vannak, és mi a céljuk a programmal. Ezt követően átnézzük az adott időszak nyújtotta lehetőségeket, a Kecskeméten zajló programokat, eseményeket, majd összeállítjuk a csapat igényeit leginkább kielégítő programcsomagot.

Lehetőség van egy teljes mértékben kulturális vagy gasztronómiai jellegű program összeállítására, lévén, hogy Kecskemét történelme, múltja is eléggé sokszínű. Lehetőség van a Cifrapalota, a Tudomány és Technika Háza, a Katona József Emlékház, vagy a Magyar Fotográfiai Múzeum kiállításainak beépítésére is, valamint látogatásra a Zwack Pálinka Manufaktúrába, vagy a Kecskeméti Sörmanufaktúrába.

Maximális létszám:                    6 - 600-ig

Csapatok létszáma:                    6 - 12 fő

A játék javasolt időtartama:   3 - 3,5 óra

Természetesen lehetőség van ennél rövidebb, vagy hosszabb időtartamú program összeállítására, melyet jelentősen befolyásol az érkezési és indulási helyszín közti távolság, a csapat létszáma, valamint az esetlegesen beépített kiegészítő program elemek, mint például a pálinka, csokoládé- vagy rétes kóstolás, esetleges kávészünet.

Helyigény: a játék alapvetően a városban zajlik, így ez nem igényel külön figyelmet. Az érkezési és indulási helyszíneken szükséges egy különterem vagy egy szeparált rész biztosítása a csapatok bontására, eligazítására, valamint a zavartalan eredményhirdetésre. 

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?
- a város belvárosában
- outdoor program

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a