+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

Margitszigeti küldetés

A Margitsziget a főváros szívében egy igazán lebilincselő hely azok számára, akik a nyüzsgő város alternatíváját keresik, de mégsem kívánják azt elhagyni teljesen.

A Margitszigeti küldetés egy olyan összetett csapatépítő játék, melynek során az általunk kínált lehetőségek nagy részét egyszerre, egyetlen program berkein belül átélhetik és megtapasztalhatják a részvevők.

A bringóhintós feladatoktól kezdve, a buborékfocin át, egészen az iPad-es feladatmegoldásokig valamennyi izgalmas programunkból a küldetésbe applikáltuk a leginkább a szigetre illőket.

A Margitszigeti küldetés egy nagyszabású és összetett program, az esszenciája annak, amit nyújtani lehet a mozgást és a szellemi tevékenységet egyszerre igénylő csapatok számára a tavaszi és nyári szezonban.

 

Ajánlatot kérek

A résztvevőket csapatokra bontjuk, minden csapat kap egy ún. forgatókönyvet és egy a forgatókönyvének megfelelő instrukciót tartalmazó kis csomagot. A csomag tartalmazza a teendők leírását és amennyiben szükséges, a feladat megoldásához szükséges kellékeket, eszközöket.

Feladat típusok:

Toronyépítés: A csapat tagjai egy „daruval” kell a téglákat úgy egymásra tenniük, hogy azok ne essenek le, a „daru” végén 10 madzag van, minden csapattag fog egyet, rendkívül fontos ennél a feladatnál a csapat együttműködése.

Kosárlabda: A játékosok párban dolgoznak és a kifeszített madzagon kell a labdákat úgy gurítaniuk, hogy azok a kosárba essenek.

Buborékfoci: A játékosok egy nagy labdába bújva fociznak, normál foci játékszabályok szerint. A csapat fele játszik egy másik csapat felében az első félidőben, majd a másik fele a második félidőben.

Ügyességi verseny:  valamilyen nem szokványos közlekedési eszközzel, mint a trikke, bukkantyú vagy bringóhintó.

iPad-es kincskeresés: a résztvevők csapatonként egy iPad-et kapnak, amelybe belépve egy meghatározott útvonalon kell végighaladniuk és egy sor kérdést megválaszolniuk. 

Maximális létszám:                    20 - 600-ig

Csapatok létszáma:                    6 - 12 fő

A játék javasolt időtartama:   3 - 3,5 óra

Természetesen lehetőség van ennél rövidebb, vagy hosszabb időtartamú program összeállítására.

Helyigény: a játék a Margitszigeten zajlik, és a létszámnak megfelelően igényel figyelmet.

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?
- Margitszigeten
- outdoor program

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2019 - TeamVision Készítette a