https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25 TeamVision
+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

https://www.traditionrolex.com/25

Margitszigeti küldetés

A Margitsziget a főváros szívében egy igazán lebilincselő hely azok számára, akik a nyüzsgő város alternatíváját keresik, de mégsem kívánják azt elhagyni teljesen.

A Margitszigeti küldetés egy olyan összetett csapatépítő játék, melynek során az általunk kínált lehetőségek több típusát egyszerre, egyetlen program berkein belül átélhetik és megtapasztalhatják a részvevők.

A program két részből áll, egy iPad-es kincskeresés keretein megismerhetjük a sziget ismert és kevésbbé ismert helyszíneit is, majd ezt követően a Nagyréten egy ügyességi játéksorozat keretein belül próbálhatják ki magukat a résztvevők. 

A Margitszigeti küldetés egy nagyszabású és összetett program, az esszenciája annak, amit nyújtani lehet a mozgást és a szellemi tevékenységet egyszerre igénylő csapatok számára a tavaszi és nyári szezonban.

 

Ajánlatot kérek

A résztvevőket csapatokra bontjuk, minden csapat kap egy ún. forgatókönyvet és egy a forgatókönyvének megfelelő instrukciót tartalmazó kis csomagot. A csomag tartalmazza a teendők leírását és amennyiben szükséges, a feladat megoldásához szükséges kellékeket, eszközöket.

Feladat típusok:

iPad-es kincskeresés: a résztvevők csapatonként egy iPad-et kapnak, amelybe belépve egy meghatározott útvonalon kell végighaladniuk és egy sor kérdést megválaszolniuk.

Kosárlabda: a résztvevők párokat alkotnak, és egy nagy körben állnak. A kör közepén egy vödör található a földön. A párok egymással szemben helyezkednek el, kezükben egy hosszú, láncot alkotó kötelet tartanak. Az a pár nyer, aki a legtöbb labdát tudja eljuttatni a vödörbe a kötél segítségével.

Toronyépítés: ennél a játéknál elengedhetetlen a jó csapatmunka. A résztvevők egy körben állnak. A játékosok létszámától függően mindenki egy, vagy két kötelet tart a kezében. A kötélháló közepére egy kampó van erősítve, amellyel a földön szétszórt építőelemek ügyes navigálás esetében felemelhetőek. A játék célja, hogy adott idő alatt minél magasabb tornyot építsünk.

Tubepong: a játékosoknak pingpong labdákat kell eljuttatniuk a kezdőpontból kiindulva egy vödörbe, úgy, hogy félbevágott csöveket egymás mellé helyezve pályát építenek. A játékot nehezíti, hogy a szállítandó labdák száma minden körrel nő. A cél, hogy adott időn belül minél több labdát juttassunk el a vödörbe.

Ballance: egyensúlyozz és juttasd a labdát a megfelelő lyukba! A csapat tagjainak egy kötelekkel megfeszített ponyván elhelyezett színes labdákat kell a megfelelő színű lyukba juttatni.

CopyPaste: mennyit fejlődött a rajztudásod az elmúlt évek alatt? Most kiderül! Az alkotásban segítenek a csapatod tagjai, hogy könnyebb (vagy nehezebb?) dolgod legyen. A játékosoknak egy „hiteles” másolatot kell elkészíteni egy véletlenszerűen kiválasztott mesterműről, egy különleges ceruza segítségével.

Blindfolded: megbízol a csapatban? Jól kommunikáltok egymással? Megfelelő ember a vezető? Megannyi fontos kérdés egy cég vagy akár egy baráti társaság életében. A blindfolded nevű játéknál a csapat sorban áll, és az utolsó ember kivételével mindenki beköti a szemét. A csapatnak el kell jutnia a célba úgy, hogy a csapatot az utolsó, „látó” ember irányítja, beszéd nélkül, az előtte lévő ember vállának ütögetésével.

 

Maximális létszám:                    20 - 600-ig

Csapatok létszáma:                    6 - 12 fő

A játék javasolt időtartama:   3 - 3,5 óra

Természetesen lehetőség van ennél rövidebb, vagy hosszabb időtartamú program összeállítására.

Helyigény: a játék a Margitszigeten zajlik, és a létszámnak megfelelően igényel figyelmet.

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?
- Margitszigeten
- outdoor program

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a