+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

Outdoor csapatépítések

A csapatépítés lényege már a névben benne van. Cégünk csapatonként kiosztott iPad-ek segítségével, interaktív megoldásokkal szervez izgalmas, a megszokott közhelyektől mentes tréningeket.

A kincseket kereső, feladványokat megoldó csapatok kapcsolatba lépnek az utca emberével, bebarangolják a város nevezetes pontjait, miközben kreatívan, abszolút egymásra utalva működnek együtt.

Saját fejlesztésű, kifejezetten iPad-re optimalizált programjaink, nyomozós és ügyességi játékaink gondoskodnak arról, hogy garantáltan ne unatkozzanak a játékban részt vevő csapattagok. Még akkor sem problematikus a megvalósítás, ha egyedi a tematika, új a helyszín vagy nagy, akár többszáz fős a létszám.

 

Az iBudapest City nem más, mint együttműködés, kaland és Budapest, ahogy még sosem láttad.

Az iBudapest egy hibrid program: városfelfedezés, csapatépítés és játék egyben. Minden csapatot egy idegenvezetővel és egy iPad-del látunk el. A résztvevők nem tudják előre, hogy milyen útvonalat fognak bejárni: ahhoz, hogy kiderüljön, hogy az indulási helyszínről hova kell tovább menniük, egy rejtvényt kell megfejteniük. Ha ez sikerül, indulhatnak az adott helyre, ahol újabb feladatok várnak rájuk, és ahol a túravezető kevéssé ismert, ám annál lenyűgözőbb történeteket mesél a városról. A csapatnak kódok, kriptexek és kriptogrammok, valamint feladványok egész sorát kell megfejteni ezen az izgalmas sétán. Amennyiben van rá igény, a programot meg lehet fűszerezni a csapatok versenyeztetésével is.

Keressetek új barátokat Budapesten! - Egy cég életében a „dobozon kívül” gondolkodni képes csapatnál nincs nagyobb érték. A játék lényege abban rejlik, hogy a résztvevők – bizonyítandó szabadon szárnyaló gondolkodásukat –, rejtvények megoldásával szerezzenek minél több pontot a kihelyezett állomásokon. Ehhez kívülről érkező segítséget is igénybe kell venniük, s amely csapat megtalálja a hangot Budapest utcáinak népével, az sikerrel zárja a versenyt. Mindehhez összefogásra és jó kapcsolatépítési készségre van szükség, na meg egy iPadre, amit biztosítunk.

Őfelsége, az angol királynő titkosszolgálatához megbízható forrásból érkezett információ az egy héttel ezelőtti támadásról, melyet egy bűnözőcsoport a Magyar Nemzeti Bank ellen intézett. Az elkövetők a bank alagsorából gyémántokat tulajdonítottak el, amelyek a magyar állam gyémánttartalékának képezik.

Egy a titkosszolgálat központja ellen irányuló támadásból arra következtetünk, hogy az ügynökség soraiban is áruló lehet. A támadás miatt új megbízható ügynököket kell bevetnünk. Készen álltok a küldetésre?

Ismerjétek meg Budapest hihetetlen történetét egy kalandos utazással! Budapest, ahogy még nem láttad. Budapest mai városképe majdhogynem egyetlen szerelmes férfihoz köthető, aki ifjú feleségének egy új Bécset kívánt építeni Magyarország szívében. De miképpen nézhetett ki korábban a város? Ismerjétek meg a Budapest kalandos történetét egy közös játék során! Emberi történetek, beszédes szobrok és titkokat rejtő épülethomlokzatok tarkítják a belvárost, egy olyan világ mementójaként, mely ma már letűnt, de emlékei itt vannak körülöttünk. A játék végére olyan információkkal lehettek gazdagabbak, melyekről talán elsőre azt hihetnétek, hogy egy hollywoodi forgatókönyvíró fejéből pattantak ki.

A Margitsziget a főváros szívében egy igazán lebilincselő hely azok számára, akik a nyüzsgő város alternatíváját keresik, de mégsem kívánják azt elhagyni teljesen. A Margitszigeti küldetés egy olyan összetett csapatépítő játék, melynek során az általunk kínált lehetőségek nagy részét egyszerre, egyetlen program berkein belül átélhetik és megtapasztalhatják a részvevők. A Margitszigeti küldetés egy nagyszabású és összetett program, az esszenciája annak, amit nyújtani lehet a mozgást és a szellemi tevékenységet egyszerre igénylő csapatok számára a tavaszi és nyári szezonban.

Vedd fel magadra a bubidat és vesd be magad barátaiddal ebbe a nagyszerű, szórakoztató játékba. Képzeld el, hogy egy dodzsem vagy, egy birkózó vagy amerikai focista egyszerre. Ez az új és nagyszerű játék új megvilágításba helyezi a labda kezelés fogalmát, ugyanis a játékosok egy 1,5 méter átmérőjű buborék belsejében helyezkednek el. A bubifoci ugyanakkor biztonságos a résztvevők számára, a felfújható labda teljese körbevesz így esés, ütközés esetén sem történhet sérülés. A bubifoci labdák egy tartós, de ugyanakkor könnyű anyagból készülnek és a program kivitelezhető kültéri füves- és beltéri helyszíneken egyaránt. Ha egyszer kipróbáltad egész biztos rajongóvá válsz!

Az Ultimate championship egy nyolc állomásos ügyességi játékokból felépített bajnokság, amelynek során minden csapat, minden állomáson végig kell haladjon, így gyűjtve pontokat. A játékok nem igényelnek speciális felszerelést vagy sportruházatot, kül és beltérben is megrendezhetőek.

 

Nem férhet hozzá kétség, hogy a ma street food reneszánszát éli Budapesten. Az utóbbi években a magyar főváros egy még szerethetőbb várossá alakult át, amelynek szerves része a végtelenül színes atmoszféra, valamint azon új és különleges helyszínek megjelenése, ahol megannyi féle jó minőségű ételhez juthatunk, ráadásul megfizethető áron. Ha igazán meg akarod ismerni Budapestet, meg kell kóstolnod a kézműves termelők munkájának gyümölcseit: bemutatjuk az arcokat a friss termékek mögött, valamint megismerheted a történeteiket is.

Ha Magyarországra jössz, mindenképp látogass el Budapest egyik romkocsmájába, hiszen ezeknek a kocsmáknak olyan egyedi hangulata van, amit érdemes személyesen megtapasztalni! És ha már ott vagy, élj a lehetőséggel, és kóstolj meg egy (vagy több!) kézműves sörkülönlegességet! Az ízlelőbimbókon túl ezek az italok a szemnek is gyönyört nyújtanak, hála a magyar sörfőzőknek, akik kényesen ügyelnek arra, hogy az igazi minőséget a palackok tartalma mellett a csomagolás is visszatükrözze. A program során három izgalmas helyszínt látogatunk meg, mind eltér az ún. szokásos sörözőktől és mindhárom helyszínen 1-2 különleges kézműves sört kóstolunk meg. És ha mindez nem lenne elég, szórakoztató kvízzel tesszük még izgalmasabbá az élményt.

Közös élmények távol a munkától, közel a vízparthoz. Cégünk a Balatonhoz is szervez tréningeket és csoportos programokat, melyek elsősorban a vízi sportokra és a part menti települések kulturális látnivalóira épülnek. Borkóstolókat, vízi sportolást és különféle iPad-es feladatmegoldásokat is könnyedén beütemezhetünk egy egész napos programba. A cégünk által szervezett balatoni tréningek kiindulási helyszíne bármelyik Balaton menti település lehet.

Eger sokoldalúságát mutatjuk be interaktív programunkkal. A történelem, a bor és gasztro kultúra, a város híres polgárai, érdekes épületei és megannyi legenda teszi színessé egri sétánkat. Eger remek helyszínt biztosít mind céges csapatépítésekhez, mind egyéb csoportos, kulturális és interaktív programok szervezéséhez. Idegenvezetőink segítségével lehetőség nyílik a történelem során a városban megforduló törökök nyomának felkutatására, amelyre iPad-eken történő rejtvények megfejtésével kerül sor. A túra során a résztvevők felkutatják a város építészeti kincseit, mint a minaret, a bazilika a vár, vagy a Dobó tér.

„Hírös város az Alföldön Kecskemét”, mondta Petőfi Sándor. Látogasson el ebbe a nagyszerű városba, amelyre a történelem során megannyi író, tudós és híres utazó rácsodálkozott: hogyan lehetséges, hogy a puszta homokon virágzó mezőváros alakult ki?

Kecskemét ideális helyszín lehet mind céges csapatépítésekhez, mind egyéb csoportos, kulturális és interaktív programok szervezéséhez. Idegenvezetőink segítségével lehetőség nyílik e hangulatos város felfedezésére, amelyre iPad-eken történő rejtvények megfejtésével kerül sor. A program kiegészíthető a Cifrapalotában lévő aktuális kiállítások megtekintésével, látogatással a Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézetbe; valamint pálinka-, bor- vagy kézműves sörkóstolással.

Pécs 2010-ben elnyerte az „Európa kulturális fővárosa” címet. Látogasson el ebbe az izgalmas városba, és fedezze fel az „olvasztótégelyt”, ahol számtalan nemzedék megfordult a történelem során!

Pécs remek helyszínt biztosít mind céges csapatépítésekhez, mind egyéb csoportos, kulturális és interaktív programok szervezéséhez. Idegenvezetőink segítségével lehetőség nyílik a történelem során a városban megforduló rómaiak és törökök nyomának felkutatására, amelyre iPad-eken történő rejtvények megfejtésével kerül sor. A túra során a résztvevők felkutatják a rómaiak által alapított Sopianae ma is fellelhető nyomait, a török hódoltság idejéből fennmaradó gazdag építészeti emlékeket, mint például a város főterén fekvő Gázi Kászim pasa dzsámiját, valamint ellátogatnak a Zsolnay negyedbe.

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a