+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

Outdoor csapatépítések

A csapatépítés lényege már a névben benne van. Cégünk csapatonként kiosztott iPad-ek segítségével, interaktív megoldásokkal szervez izgalmas, a megszokott közhelyektől mentes tréningeket.

A kincseket kereső, feladványokat megoldó csapatok kapcsolatba lépnek az utca emberével, bebarangolják a város nevezetes pontjait, miközben kreatívan, abszolút egymásra utalva működnek együtt.

Saját fejlesztésű, kifejezetten iPad-re optimalizált programunk gondoskodik arról, hogy garantáltan ne unatkozzanak a játékban részt vevő csapattagok. Még akkor sem problematikus a megvalósítás, ha 600 ember számára szervezzük a játékokat. 

 

Találd meg az időutazót!  - Régészek egy csoportja időkapszulára bukkant. Az üzenet 17. századi feladója időutazó a 21. századból, aki egy rejtvényt és egy iPad-et rejtett el 400 évvel ezelőtt Budapesten. Az üzenet megfejtéséhez egy rejtvényhálózatot kell megoldani, melyhez a csapat segítségére szolgál az iPad. A feladat: megtalálni a rejtőzködő időutazót, s ezzel bizonyítani, hogy a csapattagok érdemesek arra, hogy az utazó nyomdokaiba lépjenek.

Keressetek új barátokat Budapesten! - Egy cég életében a „dobozon kívül” gondolkodni képes csapatnál nincs nagyobb érték. A játék lényege abban rejlik, hogy a résztvevők – bizonyítandó szabadon szárnyaló gondolkodásukat –, rejtvények megoldásával szerezzenek minél több pontot a kihelyezett állomásokon. Ehhez kívülről érkező segítséget is igénybe kell venniük, s amely csapat megtalálja a hangot Budapest utcáinak népével, az sikerrel zárja a versenyt. Mindehhez összefogásra és jó kapcsolatépítési készségre van szükség, na meg egy iPadre, amit biztosítunk.

A bomba aktiválva. Képesek vagytok hatástalanítani? - A játék lényege, hogy a csapat tagjai egy kémtörténetbe csöppenve végül sikerrel hatástalanítsanak egy rejtett bombát, megmentve így Budapestet és természetesen az egész világot. A csapatok egy iPad-el indulnak útra Budapest belvárosában, ahol az utcán és különféle bárokban rejtőző beépített ügynököket kell felismerniük, hogy minél több információ birtokába juthassanak, illetve titkos ládákba rejtett üzeneteket kell együtt megtalálniuk.

A cél: A FŐNÖK üzenetében foglalt feladatot végrehajtani, hatástalanítani a bombát, s így megmenteni a világot.

Ismerjétek meg Budapest hihetetlen történetét egy kalandos utazással! Budapest, ahogy még nem láttad. Budapest mai városképe majdhogynem egyetlen szerelmes férfihoz köthető, aki ifjú feleségének egy új Bécset kívánt építeni Magyarország szívében. De miképpen nézhetett ki korábban a város? Ismerjétek meg a Budapest kalandos történetét egy közös játék során! Emberi történetek, beszédes szobrok és titkokat rejtő épülethomlokzatok tarkítják a belvárost, egy olyan világ mementójaként, mely ma már letűnt, de emlékei itt vannak körülöttünk. A játék végére olyan információkkal lehettek gazdagabbak, melyekről talán elsőre azt hihetnétek, hogy egy hollywoodi forgatókönyvíró fejéből pattantak ki. 

A Margitsziget a főváros szívében egy igazán lebilincselő hely azok számára, akik a nyüzsgő város alternatíváját keresik, de mégsem kívánják azt elhagyni teljesen. A Margitszigeti küldetés egy olyan összetett csapatépítő játék, melynek során az általunk kínált lehetőségek nagy részét egyszerre, egyetlen program berkein belül átélhetik és megtapasztalhatják a részvevők. A Margitszigeti küldetés egy nagyszabású és összetett program, az esszenciája annak, amit nyújtani lehet a mozgást és a szellemi tevékenységet egyszerre igénylő csapatok számára a tavaszi és nyári szezonban.

Vedd fel magadra a bubidat és vesd be magad barátaiddal ebbe a nagyszerű, szórakoztató játékba. Képzeld el, hogy egy dodzsem vagy, egy birkózó vagy amerikai focista egyszerre. Ez az új és nagyszerű játék új megvilágításba helyezi a labda kezelés fogalmát, ugyanis a játékosok egy 1,5 méter átmérőjű buborék belsejében helyezkednek el. A bubifoci ugyanakkor biztonságos a résztvevők számára, a felfújható labda teljese körbevesz így esés, ütközés esetén sem történhet sérülés. A bubifoci labdák egy tartós, de ugyanakkor könnyű anyagból készülnek és a program kivitelezhető kültéri füves- és beltéri helyszíneken egyaránt. Ha egyszer kipróbáltad egész biztos rajongóvá válsz!

Közös élmények távol a munkától, közel a vízparthoz. Cégünk a Balatonhoz is szervez tréningeket és csoportos programokat, melyek elsősorban a vízi sportokra és a part menti települések kulturális látnivalóira épülnek. Borkóstolókat, vízi sportolást és különféle iPad-es feladatmegoldásokat is könnyedén beütemezhetünk egy egész napos programba. A cégünk által szervezett balatoni tréningek kiindulási helyszíne bármelyik Balaton menti település lehet.

Eger városa ismét veszélybe került, a polgármester egy különleges csapatot kér fel, hogy titokban-megelőzendő a pánikot keressék meg  a veszélyforrását és hárítsák el a veszélyt. A résztvevőket csapatokra bontjuk, egy kiindulócsomagot kapnak és az első állomásra vezető információt, ennyi az összes, amit tudnak a problémáról. A résztve és nyomról – nyomra haladnak és lépésről lépésre gyűjtik össze az információ morzsákat, hogy leleplezzék a bűnösöket és megmentsék a várost. 

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2017 - TeamVision Készítette a