https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25 Ultimate Championship, ügyességi játékok
+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

https://www.traditionrolex.com/25

Ultimate Championship

8 + különféle ügysségi játékunk közül mindegyik alkalmas arra, hogy fölpörgesse a résztvevőket, mindemellett nem igényelnek speciális helyet vagy ruháztatot. A játékok mindemellett arra ösztönzik a résztvevőket, hogy kommunikáljanak egymással és közösen oldjanak meg feladatokat. Az állomások végigjárása után a megszerzett pontok összesítésével győztest hirdetünk.

A játéktíousok: Toronyépítés, Ballance, Tubepong, Copy-Paste, Blindfolded, Hulahop, Óriás Jenga, Kosárlabda, + Kötélhúzás, + Darts

Ajánlatot kérek

Az Ultimate Championship egy nyolc állomásos, ügyességi játékokból felépített bajnokság, amelynek során minden csapat, minden állomáson végig kell haladjon, így gyűjtve pontokat. A résztvevőket 10 fős csapatokra osztjuk és központi irányítással minden csapat a rendelkezési idő alatt forgó rendszerben látogatja meg az állomásokat. Minden állomáson egy játékvezető ismerteti a szabályokat és naplózza az eredményeket. Az eszközök dupla mennyiségben állnak rendelkezésre, így egyszerre akár 160 - 180 fő egyidejű foglalkoztatására is van lehetőség. Az egyes játéktípusok játékideje 5-15 perc. A program kiegészíthető a Gigafoci programunkkal is, így a létszám és az időtartam tovább növelhető.

Maximális létszám:                     6 - 160-ig

Csapatok létszáma:                    8 - 12 fő

A játék javasolt időtartama:       1 - 3 óra

Természetesen lehetőség van ennél rövidebb, vagy hosszabb időtartamú program összeállítására, melyet jelentősen befolyásol a csapat létszáma, valamint az állomások száma.

Helyigény: a résztvevők létszámához és az állomások számához szükséges igazítani. A játékok helyigénye kb 10 m2/ állomás.

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- sportnapon, családi napon
- konferenciákon kiegészítő program elemként

Hol?
- Budapesten és Magyarországon bárhol
- indoor és outdoor verzióban egyaránt

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a