+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

ColourIt

Végre olyan színes lesz a város ahogy mindig is szerettétek volna, a folyó kék, a házak élénk színűek, a nap mindig süt. De mindez nem egy természeti csoda által, hanem ha megtöltitek színekkel.

Egy előre elkészített grafika kiszínezésével egy igazán vidám képet készíthettek. A nagyméretű felnőtt színezőn egyszerre többen dolgoztok. Több választható méret és tematika áll rendelkezésetekre, hogy megalkossátok a tökéletes színharmóniát. A részletgazdag képek mindenkinek adnak feladatot, így a csapat minden tagja kiveszi részét a munkából, kreativitást, képzelőerőt nem kímélve.

Ez a program remek lehetőség arra, hogy kiszakadjatok a hétköznapok rutinjából és egy igen látványos művet alkossatok.

 

Ajánlatot kérek

A képet az esemény egész időtartama alatt is színezhetitek, de akár egy előre megadott időintervallum alatt is befejezhetitek.

Az üres képet egy nagyméretű állványra helyezzük, a színes filcekkel/ceruzákkal együtt, amelyet a résztvevőknek kell kiszínezni. A kép befejezésével a rajzot összetekerjük és egy alkalmas tartóban szállítható. Természetesen az elkészült alkotás felszerelhető a megrendelő kívánsága szerinti helyen.

A választható tematikák:

  • Budapest térkép - városkép
  • erdő, természet
  • vicces figurák, jelenetek

A választható méretek (mm):

  • 841 x 1189
  • 1189 x 1682
  • 1682 x 2378
  • 2378 x 5040

Színezzünk együtt!

 

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingeken, szünetekben, a programok után
- konferenciákon

Hol?
- Budapesten és vidéken

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2022 - TeamVision Készítette a