+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

Beer Budapest

Kézműves sörök és különleges hangulat!

Ha Magyarországra jössz, mindenképp látogass el Budapest egyik romkocsmájába, hiszen ezeknek a kocsmáknak olyan egyedi hangulata van, amit érdemes személyesen megtapasztalni! És ha már ott vagy, élj a lehetőséggel, és kóstolj meg egy (vagy több!) kézműves sörkülönlegességet! Az ízlelőbimbókon túl ezek az italok a szemnek is gyönyört nyújtanak, hála a magyar sörfőzőknek, akik kényesen ügyelnek arra, hogy az igazi minőséget a palackok tartalma mellett a csomagolás is visszatükrözze.

Ajánlatot kérek

A program során három izgalmas helyszínt látogatunk meg, mind eltér az ún. szokásos sörözőktől és mindhárom helyszínen 1-2 különleges kézműves sört kóstolunk meg.

És ha mindez nem lenne elég, szórakoztató kvízzel tesszük még izgalmasabbá az élményt.

Maximális létszám:                     5 - 100-ig

Csapatok létszáma:                    10 - 20 fő

A játék javasolt időtartama:       3 - 3,5 óra

Helyigény: a játék alapvetően a városban zajlik, így ez nem igényel külön figyelmet. Az érkezési és indulási helyszíneken szükséges egy különterem vagy egy szeparált rész biztosítása a csapatok bontására, eligazítására, valamint a zavartalan eredményhirdetésre. 

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?
- Budapesten

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a