+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

Mini Ultimate Championship

8 különféle ügyességi játékunk közül mindegyik alkalmas arra, hogy fölpörgesse a résztvevőket, mindemellett nem igényelnek speciális helyet vagy ruházatot. A konferencia termet percek alatt több állomásos pályává alakíthatjuk, a megrendelő igényei szerint. A játékok mindemellett arra ösztönzik a résztvevőket, hogy kommunikáljanak egymással és közösen oldjanak meg feladatokat.

A játéktípusok: Toronyépítés, Ballance, Tubepong, Copy-Paste, Blindfolded, Hulahop, Óriás Jenga, Kosárlabda

Ajánlatot kérek

Az Ultimate Championship egy nyolc állomásos, ügyességi játékokból felépített bajnokság, amelynek során minden csapat, minden állomáson végig kell haladjon, így gyűjtve pontokat. A mini változatban a megrendelővel egyeztetve és a rendelkezésre álló idő és hely figyelembe vételével alakítjuk ki a programot. A résztvevőket 10 fős csapatokra osztjuk és központi irányítással minden csapat a rendelkezési idő alatt forgó rendszerben látogatja meg az állomásokat. Minden állomáson egy játékvezető ismerteti a szabályokat és naplózza az eredményeket.

Maximális létszám:                    6 - 160-ig

Csapatok létszáma:                    8 - 12 fő

A játék javasolt időtartama:       15-30 perc

Természetesen lehetőség van ennél rövidebb, vagy hosszabb időtartamú program összeállítására, melyet jelentősen befolyásol a csapat létszáma, valamint az állomások száma.

Helyigény: a résztvevők létszámához és az állomások számához szükséges igazítani. A játékok helyigénye kb 10 m2/ állomás.

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingeken, a programok előtt (Warm up) és a szünetekben
- konferenciákon kiegészítő program elemként

Hol?
- Budapesten és Magyarországon bárhol
- indoor és outdoor verzióban egyaránt

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a