+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

Balatoni kaland

Közös élmények távol a munkától, közel a vízparthoz. Cégünk a Balatonhoz is szervez tréningeket és csoportos programokat, melyek elsősorban a vízi sportokra és a part menti települések kulturális látnivalóira épülnek.

A Balaton és partvidéke rengeteg olyan lehetőséget magában hordoz, melyet remekül kihasználhatunk egy céges csapatépítő tréning, vagy bármely egyéb csoportos, interaktív program megszervezésekor. Borkóstolókat, vízi sportolást és különféle iPad-es feladatmegoldásokat is könnyedén beütemezhetünk egy egész napos programba. A cégünk által szervezett balatoni tréningek kiindulási helyszíne bármely Balaton környéki település lehet.

Ajánlatot kérek

A Balatoni kaland program összeállítását megelőzően minden esetben egyeztetünk a megrendelővel, hogy pontosan milyen igényeik vannak és mi a céljuk a programmal. Ezt követően átnézzük az adott időszak nyújtotta lehetőségeket, a Balatonfüreden zajló programokat, eseményeket és ezt követően állítjuk össze a csapat igényeit leginkább kielégítő programcsomagot.

Balatonfüred sokszínűsége miatt kulturális vagy gasztronómiai jellegű program is összeállítható. Lehetőség van a Vaszary villa, Jókai villa kiállításainak beépítésére is.

A Balaton és környéke kifejezetten alkalmas egy sportos program összeállítására - ahol az egyes állomások közötti mozgás biciklivel zajlik és akár vízen, akár földön vagy levegőben is mozoghatunk.

Természetesen mindkét esetben kihagyhatatlan program elem a balatoni borok kóstolása.

Maximális létszám:                    a választott program elemektől függ

Csapatok létszáma:                    6 - 12 fő

A játék javasolt időtartama:    3 - 3,5 óra

Természetesen lehetőség van ennél rövidebb, vagy hosszabb időtartamú program összeállítására, melyet jelentősen befolyásol az érkezési és indulási helyszín közti távolság, a csapat létszáma, valamint az esetlegesen beépített kiegészítő program elemek, mint például a pálinka, csokoládé- vagy rétes kóstolás, esetleges kávészünet.

Helyigény:                                a választott program elemektől függ

Fontos! A program megrendelését megelőzően, amennyiben ottalvós a program, javasoljuk a szállást lefoglalni.

"Nagyon szépen köszönjük a mai programot, mindenki kifulladt, de jó értelemben és a vacsoránál mindenki csak a mai programról beszél."

Szőke Dori, Kyani

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?
- Balatonfüreden elsődlegesen, de más Balaton környéki helyszínre is felépíthető
- outdoor program

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a