+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

James Bond indoor

Goldeneye, Skyfall, légy része TE is egy igazi kémtörténetnek! Keress, kutass és rakd össze a részleteket!

Őfelsége, az angol királynő titkosszolgálatához megbízható forrásból érkezett információ a ma hajnalban történő támadásról, amelyet egy bűnözőcsoport a Magyar Nemzeti Bank ellen intézett. Az elkövetők a bank alagsorából gyémántokat tulajdonítottak el. A drágakövek a magyar állam gyémánttartalékának részét képezik.

A magyar titkosszolgálat információi szerint, amíg a rendőrség a gyanúsítottakat üldözte, az egyik bűnöző ebben az épületben rejtette el az ellopott gyémántokat, ezért a titkosszolgálat itt rendezte be ideiglenes bázisát. A terepen dolgozó ügynökök jelentései és a különféle adatok is ide futnak be.

Feltételezzük, hogy ez a személy valamiféle nyomot hagyott hátra, amelyet Önöknek kell megtalálniuk, és ha sikeresen összeillesztik az információmorzsákat, a gyémántokra is rálelhetnek. A küldetés teljesítése érdekében a legjobb tudásuk szerint kell eljárniuk, és a megfelelő információt kell begyűjteniük, hogy még azelőtt megtalálják a gyémántokat, mielőtt a bűnözők ellepnék az épületet, és visszaszereznék azokat.

Feltételezzük továbbá, hogy a bűnbandát egy áruló ügynök bizalmas információkkal látta el. A beérkező információk alapján fedjék fel az áruló kilétét és találják meg a gyémántokat! Induljon a nyomozás!

 

Ajánlatot kérek

James Bond indoor fülek

2017.08.17. -

A résztvevőket csapatokra bontjuk, és minden csapat egy külön asztalnál foglal helyet. Csapatonként kiosztunk egy iPad-et, és egy senior titkosügynök segítségével a csapatoknak teljesíteniük kell a küldetésüket.

Érkezéskor minden csapat kap egy indulócsomagot, amelyben megtalálható a küldetés leírása, az ügy eddig felgöngyölített információi, valamint különféle tárgyak és eszközök, amelyek vélhetően szükségesek lesznek a megoldáshoz. A program során folyamatosan érkeznek be a terepen dolgozó titkosügynököktől a begyűjtött információk és eszközök, melyekből ki kell választani az esethez kapcsolódó hasznos információt.

A küldetés célja felfedni az áruló ügynök kilétét, és megtalálni és visszaszerezni az elrabolt gyémántokat.

Maximális létszám:                    10 - 250-ig

Csapatok létszáma:                    10 - 15 fő

A játék javasolt időtartama:       1 - 1,5 óra

Természetesen lehetőség van ennél rövidebb, vagy hosszabb időtartamú program összeállítására, melyet jelentősen befolyásol a csapat létszáma, valamint az esetlegesen beépített kiegészítő program elemek, mint például a pálinka, csokoládé- vagy rétes kóstolás, esetleges kávészünet.

Helyigény: a résztvevők létszámához szükséges igazítani

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?
- Budapesten és Magyarországon bárhol
- indoor és outdoor verzióban egyaránt

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a