+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

Budapest Világöröksége

A Budapesti program kedvelt idegenforgalmi célpont is, 2011-ben 4 376 900 turista kereste fel, ezzel a Euromonitor International felmérése szerint a világ 25., és Európa 6. leglátogatottabb városa. Az CityGuides a világ 9. legszebb városának sorolja. A város egyike Európa 10 legkedveltebb bevásárló városának az Economist magazin kutatásai szerint. Budapesten több világörökségi helyszín is található. Ide tartozik többek között a Duna-part látképe, a Budai várnegyed, az Andrássy út, a Hősök tere és a Millenniumi Földalatti Vasút, ami a második legrégebbi a világon, a londoni után. Turisztikailag jelentősek még gyógyfürdői, mivel Budapest a világ egyetlen gyógyfürdőkkel rendelkező fővárosa. Itt van a világ legnagyobb termálvizes barlangrendszere, Európa legnagyobb zsinagógája, valamint a magyar Országház is, ami a világ harmadik legnagyobb parlamenti épülete.

Ismerje meg különleges egyéni túránk keretében, tapasztalt munkatársaink kíséretében Budapest legkülönlegesebb és leglátványosabb helyszíneit. A program alatt megismerkedhetnek Budapest történelmének izgalmasabb momentumaival, megtekintik a Világörökség helyszíneit és gyönyörű városunk műemlékeit.

A lenti útvonal egy általunk javasolt lehetőség, mivel túráink exkluzív túrák, így természetesen a kéréseket, érdeklődést és időtartamot figyelembe véve teljes mértékben személyre szabható.

Fedezze fel Budapest legszebb részeit fél nap alatt.

A Budapesti program nem tartalmaz belső látogatást múzeumokban vagy más műemlék épületekben, de amennyiben szeretnének megállni, fényképeket készíteni, besétálni a Szent István Bazilikába, Mátyás templomban, úgy a túravezető erre lehetőséget biztosít.

 


 

Program tudnivalók

Program időtartama: kb. 3 óra

Programjaink minden esetben egyéniek, azaz nem vonunk össze csoportokat. Ennek megfelelően a program vendégeink igénye szerint módosítható és személyre szabható.

Jelentkezés:                     

Részvételi szándékát, kérjük, jelezze legkevesebb 7 nappal a program előtt a szaboe@teamvision.hu e-mail címen, hogy biztosítani tudjuk a részvételt. Programunkat kizárólag megrendelésre szervezzük, a jelentkezés akkor érvényes, amennyiben a visszaigazoló levelünket megkapta.

Programunkat minden időjárási körülmény esetén megtartjuk. A program alatt lehetőség van rövid szünetre, szendvics vagy kávé, üdítő fogyasztására, ezt a túra díja nem tartalmazza. Kényelmes, időjárásnak megfelelő öltözet javasolt. További kérdések felmerülése esetén kérjük hívjon a  00 36 20 380 51 66-os telefonszámon, vagy írjon a szaboe@teamvision.hu email címre.

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a