+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

Egyéni túrák

Az amerikai Forbes magazin szerint Budapest a 7. „legidillibb európai város” , jelenleg Európa 6. leglátogatottabb városa”. Budapesten több világörökségi is helyszín is található, az első 1987-ben került az UNESCO listájára, ez a Duna-part látképe és a Budai várnegyed volt, majd 2002-től az Andrássy út és történelmi környezete. A program során ezekkel a különleges és szép helyszínekkel ismerkedhetünk meg.

 „eau de la Reine de Hongrie” azaz a Magyar Királyné vize – vagyis magyar a világ legrégebbi parfümje. A ma már kevésbé trendi rozmaringos kivonat nem igazán egy korszerű parfüm, de ez az elsőként elismert parfüm.  Így tanítják a Versailles-i  parfümőrképzőben is a luxuskozmetikumok világhírű francia iskolájában, ahol Magyarország egyetlen parfümőrje szerezte ismereteit. Az Orr–al Budapesti showroomjában találkozhatunk, ahol a világ legjobb illataival és saját kreációival is megismerkedhetünk a program során. Ez csak egy lehetőség, de készíthetünk csokoládét, csiszolhatunk gyémántot is akár...csak rajtunk múlik.

Nézd meg Budapestet egy rendkívüli szemszögből!  Éjjel vagy nappal!

Az egyórás program alatt lehetőség nyílik Budapest legizgalmasabb megtekintésére. A résztvevők fantasztikus látószögből tekinthetik meg Budapesten elsőként a Világörökség részének nyilvánított Duna szakaszt.

A „magyar mediterrán kisváros”, „a művészetek városa”, a történelem során 12 nemzetiség, 9 vallás, 10 templom, 14 múzeum és sok régi mesterség képviselői nyomták rá bélyegét Szentendre építészetére. Hangulatos Dunaparti kisváros, mely nem véletlenül vált több mint kétszáz képző- és iparművész, valamint író, költő, zeneművész és színész otthonává. Fél napos programunk során ennek a kisvárosnak az életébe nyerünk bepillantást. 

Visegrád a magyar történelem fontos helyszíne, hosszú időn át volt Magyaroszág fővárosa, királyok rezidenciája. Építményeinek és nem utolsó sorban földrajzi elhelyezkedésének köszönheti töretlen népszerűségét. A várból mesés kilátás nyílik a Dunakanyarra és az azt övező hegyekre. Felejthetetlen látvány és élmény!

A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, a „magyar tenger. Népszerűségét sokszínűségének köszönheti, nagyszerű strandokkal, környékén érdekes látnivalókkal, templomok, várak csalogatják az érdeklődőket. A programot, lévén, hogy rendkívül sok az érdekesség – az ügyféllel közösen, személyre szabottan állítjuk össze, az érdeklődésnek megfelelően. 

Fél napos kirándulás a festők romantikus városába a velencei vízitaxik mintájára felépített vízi limuzinnal! A vendég egy úszó luxusszalonban élvezheti az utazást, egy pohár pezsgő társaságában. A nagyjából fél órás út után megismerkedünk a festők városának egy-egy gyöngyszemével. Könnyed és kellemes kikapcsolódás egy mediterrán hangulatú kisvárosban! Éld át a víz nyújtotta szabadság érzését, majd sétálj a nagy elődök nyomdokain!

Kirándulásunk egy nagyszerű kalandozás időben és térben. Budapestről egy kisméretű luxushajóval utazunk Visegrádra, útközben megtekintve Budapest Világörökségi emlékeit, majd Szentendre mellett is elhaladva, körülbelül 1 óra hajóút után érkezünk Visegrádra. Itt meglátogatjuk a Várat, megismerkedünk a történetével és egy reneszánsz ebédet követően utazunk vissza Budapestre.

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a