+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

Streetfood Budapest

A Wikipedia angol cikke szerint a street food olyan készétel vagy ital, amelyet közterületen (utca, piac, vásár) szerezhetünk be utcai árusoktól; az azonnali fogyasztásra szánt étkeket gyakran árulják mobil élelmiszer standokból vagy büfékocsikból. Ez a fajta étkezés már az ókori Görögök és Rómaiak korában is jelen volt. Igaz azonban, hogy mivel akkoriban a street food főleg a szegények körében volt népszerű, a tehetős polgárok egy része lenézte ezt a fajta étkezési szokást.

Manapság, amikor természetesnek számít, hogy egyfolytában azon küzdünk, hogy minél hatékonyabban osszuk be az időnket, a street food egy remek alternatívája egy étteremben elköltött ebédnek vagy vacsorának. Arról nem is beszélve, hogy ez egy jóval költséghatékonyabb étkezést jelenthet számunkra.

Nem férhet hozzá kétség, hogy a ma street food reneszánszát éli Budapesten. Az utóbbi években a magyar főváros egy még szerethetőbb várossá alakult át, amelynek szerves része a végtelenül színes atmoszféra, valamint azon új és különleges helyszínek megjelenése, ahol megannyi féle jó minőségű ételhez juthatunk, ráadásul megfizethető áron. Ha igazán meg akarod ismerni Budapestet, meg kell kóstolnod a kézműves termelők munkájának gyümölcseit: bemutatjuk az arcokat a friss termékek mögött, valamint megismerheted a történeteiket is.

Mivel a klasszikus magyar étkezés három fogásból áll, ennek megfelelően építettük fel programunkat is, ami azt jelenti, hogy a program során három helyszínt – és egy extra italos helyszínt – látogatunk meg.

Ajánlatot kérek

A résztvevőket csapatokra bontjuk, minden csapatot egy munkatársunk kísér. A megrendelést megelőzően a megrendelővel közösen, az igények felmérését követően összeállítjuk a csoport igényeinek leginkább megfelelő állomásokat és fogásokat. Összesen 4 helyszínt érintünk, minden fogás elfogyasztására egy újabb helyszínen kerül sor. Az első fogás egy leves vagy saláta, vagy tapas tál, a második egy speciálisan elkészített kézműves szendvics vagy hamburger, a harmadik helyszínen desszertet fogyasztunk el és végül a magyar kézműves sörök világába is belekóstolhatunk.

Maximális létszám:                     5 - 100-ig

Csapatok létszáma:                    10 - 20 fő

A játék javasolt időtartama:       3 - 3,5 óra

Helyigény: a játék alapvetően a városban zajlik, így ez nem igényel külön figyelmet. Az érkezési és indulási helyszíneken szükséges egy különterem vagy egy szeparált rész biztosítása a csapatok bontására, eligazítására, valamint a zavartalan eredményhirdetésre. 

About the programs in general

All programs can be divided by themes and target as well. 

When is suggested?

- executive teambuildings
- corporate teambuildings

- company meetings

- meeting planners

- internship programs

- venues

- holiday parties

 

Locations
- in Budapest but can be organised in Hungary where you require 
- indoor and outdoor as you prefer

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?
- Budapesten és Magyarországon bárhol, ahol a megfelelő útvonal összeállítására lehetőség nyílik
 

 

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a