+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

Marshmallow Challenge

A Marshmallow Challenge egy rendkívül izgalmas, aktív és tanulságos módja, hogy a résztvevők játékos formában megtapasztalják egy projekt felépítésének, bonyolításának alapelveit. Hogyan épül egy teherhordó szerkezet könnyű, egyszerű és törékeny anyagok felhasználásával? Spagetti, ragasztószalag, madzag, valamint 18 perc áll a csapatok rendelkezésére, hogy megépítsék a legmagasabb tornyot, amely elég erős ahhoz, hogy megtartson egy pillecukrot. Egy könnyű foglalkozás, amely kis helyigénnyel és kevés eszközzel bonyolítható. Rendkívül praktikus, hatékony és szórakoztató is egyben. Alkalmas egy kis kikapcsolódásra, együttműködésre, de akár mélyebb beszélgetések kiindulópontja is lehet.

 

Ajánlatot kérek Részletek letöltése

A résztvevőket 5 fős csapatokra bontjuk, minden csapat kap 1 m ragasztószalagot, 1 m madzagot, 20 szál spagettit, pillecukrot és ollót.

18 perc áll a csapatok rendelkezésére, hogy a lehető legmagasabb tornyot építsék a kapott eszközökből és a legvégén a torony tetejére szúrják a pillecukrot. A győztes csapat az lesz, aki a legmagasabb tornyot építette és az még áll az értékeléskor.

A program végén lehet egy kiértékelő beszélgetést tartani, hogy mi volt a csapat stratégiája? Volt-e irányító a csapatban? Ha igen, mi alapján dőlt el, hogy ki lesz? Mi volt a legnehezebb az építés során? Milyen döntések tették sikeressé vagy épp sikertelenné a programot?

Maximális létszám:                      5 - 250-ig

Csapatok létszáma:                     5-6 fő

A játék javasolt időtartama:       40 perc (nettó játékidő 18 perc)

Helyigény:                                    a résztvevők létszámához szükséges igazítani

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingeken, a programok előtt (Warm up) és a szünetekben
- konferenciákon kiegészítő program elemként

Hol?
- Budapesten és Magyarországon bárhol
- indoor és outdoor verzióban egyaránt

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a