+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

iBudapest Fun

Keressetek új barátokat Budapesten!

Egy cég életében a „dobozon kívül” gondolkodni képes csapatnál nincs nagyobb érték. A játék lényege abban rejlik, hogy a résztvevők – bizonyítandó szabadon szárnyaló gondolkodásukat –, rejtvények megoldásával szerezzenek minél több pontot a kihelyezett állomásokon.

Ehhez kívülről érkező segítséget is igénybe kell venniük, s amely csapat megtalálja a hangot Budapest utcáinak népével, az sikerrel zárja a versenyt. Mindehhez összefogásra és jó kapcsolatépítési készségre van szükség, na meg egy iPadre, amit biztosítunk.

Ajánlatot kérek Részletek letöltése

A résztvevőket csapatokra bontjuk, minden csapat kap egy iPad-et és a hozzá tartozó jelszót, ennek segítségével a résztvevők egy kódolt üzenetet kapnak, amelyet első lépésként dekódolni kell, majd a kapott szöveget értelmezni, ami egy helyszínre utal. Némi logikával és térképpel a csapat megfejti a helyszínt, beírja az iPad-be és ha a válasz megfelelő, a rendszer elfogadja, akkor a csapat elindul az adott helyszínre.  

Az állomásokon a program koordinátorok néhány érdekességet mesélnek az adott helyszínről és ezt követően a játékosok nekiláthatnak a feladataik megoldásának, melyekkel pontokat tudnak gyűjteni!

A résztvevők egy 4-5 állomásból álló útvonalon kell végighaladjanak és egy sor feladatot kell megoldaniuk, melyek során teljes mértékben szabadon engedhetik a fantáziájukat. Ez a program lehetőséget biztosít a maximális kreativitásnak és tapasztalataink szerint a résztvevők imádják és egyre jellemzőbb, hogy folyamatosan megdöntik az előző programok pontrekordjait!

Szóval a feladat adott és az eddigi csapat rekord, melyet idén január 11.-én állítottak fel - 450 pont J !

Maximális létszám:                    6 - 600-ig

Csapatok létszáma:                    6 - 12 fő

A játék javasolt időtartama:   3 - 3,5 óra

Természetesen lehetőség van ennél rövidebb, vagy hosszabb időtartamú program összeállítására, melyet jelentősen befolyásol az érkezési és indulási helyszín közti távolság, a csapat létszáma, valamint az esetlegesen beépített kiegészítő program elemek, mint például a pálinka, csokoládé- vagy rétes kóstolás, esetleges kávészünet.

Helyigény: a játék alapvetően a városban zajlik, így ez nem igényel külön figyelmet. Az érkezési és indulási helyszíneken szükséges egy különterem vagy egy szeparált rész biztosítása a csapatok bontására, eligazítására, valamint a zavartalan eredmény hirdetésre. 

“Just a note to say thanks for a fabulous day on Friday. The feedback was ‘perfect’, ‘great’ and ‘the best teambuilding day so far’! Several people commented on the great instruction we got for iBudapest, the ladies were knowledgeable and explained things clearly allowing us to learn not just ‘have a go’.”

Carmen Blanco Gomez, General Electric

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?
- Budapesten 
- indoor és outdoor verzióban egyaránt

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a