+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

iBudapest City

Együttműködés és kaland, avagy Budapest, ahogy még sosem láttad! 

Fejtsd meg a XVII. század titkait a XXI. század technológiájával, és lelj barátokra Budapesten!

A résztvevőket csapatokra bontjuk, és minden csapat kap egy iPad-et. A játékba való belépés után megkapjátok az első állomás leírását – egy ­rejtvény formájában. Ha ezt sikerül megfejtenetek, indulhattok az állomásra, ahol újabb feladatok várnak rátok.

Kódok, kriptexek és kriptogrammok, valamint feladványok egész sorát kell megfejtenetek, hogy utatokat bejárjátok, és ha sikerrel jártok, jutalmatok nem marad el!

iPad-re és kalandra fel!

Ajánlatot kérek Részletek letöltése

A résztvevőket csapatokra bontjuk, minden csapat kap egy iPad-et és a hozzá tartozó jelszót, ennek segítségével a résztvevők egy kódolt üzenetet kapnak, amelyet első lépésként dekódolni kell, majd a kapott szöveget értelmezni, ami egy helyszínre utal. Némi logikával és térképpel a csapat megfejti a helyszínt, beírja az iPad-be és ha a válasz megfelelő, a rendszer elfogadja, akkor a csapat elindul az adott helyszínre.  

A helyszínen egy munkatársunk néhány izgalmas információval látja el a csapatot, ezt követően egy vagy több feladatot kell megoldaniuk.  A megoldásokkal pontokat lehet és kell is gyűjteni és feltétele a tovább haladásnak is. 

A résztvevők egy 4-5 állomásból álló útvonalon kell végighaladjanak és egy sor feladatot oldanak meg, mely során sok érdekességet tudhatnak meg az adott helyszínről és a magyar történelemről, kultúráról.

Ugyanakkor izgalmas és szokatlan titkosítási technikákkal is gazdagodnak, mint a Da Vinci kódból ismert kriptex, a Julius Cézár által használt cézár kód, kriptogramm, anagramma ...stb.

 

Maximális létszám:                    6 - 600-ig

Csapatok létszáma:                    6 - 12 fő

A játék javasolt időtartama:   3 - 3,5 óra

Természetesen lehetőség van ennél rövidebb, vagy hosszabb időtartamú program összeállítására, melyet jelentősen befolyásol az érkezési és indulási helyszín közti távolság, a csapat létszáma, valamint az esetlegesen beépített kiegészítő program elemek, mint például a pálinka, csokoládé- vagy rétes kóstolás, esetleges kávészünet.

Helyigény: a játék alapvetően a városban zajlik, így ez nem igényel külön figyelmet. Az érkezési és indulási helyszíneken szükséges egy különterem vagy egy szeparált rész biztosítása a csapatok bontására, eligazítására valamint a zavartalan eredmény hirdetésre. 

 

"Az iBudapest nem csak egy túra, nem csak egy játék, nem csak egy csapatépítés, nem csak egy képzés...ez mind egyszerre, de ugyanakkor ennél sokkal több, valami komplex kaland és élmény is egyszerre"

J.A. Cheng See, Philippines, ESSCA

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?
- Budapesten és Magyarországon bárhol
- indoor és outdoor verzióban egyaránt

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a