https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25 TeamVision
+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

https://www.traditionrolex.com/25

Családi programok

Családi programok keretein belül gyerekek vagy felnőttek születésnapi partiját, lány- és legénybúcsúk szervezését, illetve egyedi igényre szabott programok szervezését is vállaljuk. A helyszín és a részletek kapcsán természetesen előzetes egyeztetést kíván a rendezvény megvalósítása. 

 

Ez a program azoknak a kalandoroknak lett kitalálva, akik szeretik a természetet. Ha ahelyett, hogy beltéren lennétek, inkább szívesebben választanátok egy izgalmas kincskeresést az erdőben, akkor olvassatok tovább!

 

Képesek vagytok csapatként együttműködni? Hajlandóak vagytok küzdeni, és vállalni a kihívást? Ha a válasz igen, akkor húzzatok kényelmes, sportos ruhát, és vessétek bele magatokat ebbe a szuper játékba!

Tudtad, hogy Budapesten rengeteg állatos szobor található, valamint olyan épületek, amelyek állatos motívumokkal vannak díszítve? Tudtad, hogy ha egy épület méhecske szimbólummal van ellátva, akkor az azt jelenti, hogy az épület a múltban – vagy akár jelenleg is – banki, vagy egyéb pénzügyi funkciót töltött be?

Vedd fel magadra a bubidat és vesd be magad barátaiddal ebbe a nagyszerű, szórakoztató játékba. Képzeld el, hogy egy dodzsem vagy, egy birkózó vagy amerikai focista egyszerre.

Ez az új és nagyszerű játék új megvilágításba helyezi a labda kezelés fogalmát, ugyanis a játékosok egy 1,5 méter átmérőjű buborék belsejében helyezkednek el.

A bubifoci ugyanakkor biztonságos a résztvevők számára, a felfújható labda teljese körbevesz így esés, ütközés esetén sem történhet sérülés. A bubifoci labdák egy tartós, de ugyanakkor könnyű anyagból készülnek és a program kivitelezhető kültéri füves- és beltéri helyszíneken egyaránt.

Ha egyszer kipróbáltad egész biztos rajongóvá válsz!

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a