https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25 Pécs, rómaiak és törökök nyomában
+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

https://www.traditionrolex.com/25

Pécs, rómaiak és a törökök nyomában

Pécs 2010-ben elnyerte az „Európa kulturális fővárosa” címet. Látogasson el ebbe az izgalmas városba, és fedezze fel az „olvasztótégelyt”, ahol számtalan nemzedék megfordult a történelem során!

Pécs remek helyszínt biztosít mind céges csapatépítésekhez, mind egyéb csoportos, kulturális és interaktív programok szervezéséhez. Idegenvezetőink segítségével lehetőség nyílik a történelem során a városban megforduló rómaiak és törökök nyomának felkutatására, amelyre iPad-eken történő rejtvények megfejtésével kerül sor. A túra során a résztvevők felkutatják a rómaiak által alapított Sopianae ma is fellelhető nyomait, a török hódoltság idejéből fennmaradó gazdag építészeti emlékeket, mint például a város főterén fekvő Gázi Kászim pasa dzsámiját, valamint ellátogatnak a lélegzetelállító Zsolnay negyedbe.

Ajánlatot kérek

A pécsi program összeállítását megelőzően minden esetben egyeztetünk a megrendelővel, hogy pontosan milyen igényeik vannak, és mi a céljuk a programmal. Ezt követően átnézzük az adott időszak nyújtotta lehetőségeket, a Pécsett zajló programokat, eseményeket, majd összeállítjuk a csapat igényeit leginkább kielégítő programcsomagot.

Lehetőség van egy teljes mértékben kulturális vagy gasztronómiai jellegű program összeállítására, lévén, hogy Pécs történelme rendkívül sokszínű. A programba beépíthető a Várostörténeti, a Zsolnay, a Vasarely, a Csontváry, vagy bármelyik múzeum látogatása. A program ezen kívül kiegészíthető borkóstolással, vagy egy látogatással Pécs hangulatos romkocsmáinak egyikébe.

Maximális létszám:                    6 - 600-ig

Csapatok létszáma:                    6 - 12 fő

A játék javasolt időtartama:   3 - 3,5 óra

Természetesen lehetőség van ennél rövidebb, vagy hosszabb időtartamú program összeállítására, melyet jelentősen befolyásol az érkezési és indulási helyszín közti távolság, a csapat létszáma, valamint az esetlegesen beépített kiegészítő program elemek, mint például a pálinka, csokoládé- vagy rétes kóstolás, esetleges kávészünet.

Helyigény: a játék alapvetően a városban zajlik, így ez nem igényel külön figyelmet. Az érkezési és indulási helyszíneken szükséges egy különterem vagy egy szeparált rész biztosítása a csapatok bontására, eligazítására valamint a zavartalan eredmény hirdetésre. 

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?
- Pécs belvárosában és/vagy a Zsolnay negyedben
- outdoor program

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a