+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

Exkluzív hajókirándulás Szentendrére

Szentendre egy mediterrán hangulatú kisváros művészetével és kultúrájával ragadja magával a látogatót. A nyugodt kisvárosi élet a század eleje óta vonzza a művészeket. Művésztelepe, múzeumai és galériái nyomán az élő képzőművészet városaként is emlegetik a települést. Belvárosa jellegzetes, a XVIII. századból megőrzött városképével Magyarországon szinte egyedülálló műemléki együttes.

Az idelátogatók 14 képzőművészeti múzeum és elbűvölő templomok megtekintése mellett, akár bepillantást nyerhetnek a marcipán készítés művészetébe és kis időutazás gyanánt belekóstolhatunk a századforduló vendéglátói miliőjébe.

 


 

Program tudnivalók

Program időtartama: kb. 3-4 óra

Programjaink minden esetben egyéniek, azaz nem vonunk össze csoportokat. Ennek megfelelően a program vendégeink igénye szerint módosítható és személyre szabható.

Jelentkezés:                     

Részvételi szándékát, kérjük, jelezze legkevesebb 7 nappal a program előtt a szaboe@teamvision.hu e-mail címen, hogy biztosítani tudjuk a részvételt.

Programunkat kizárólag megrendelésre szervezzük, a jelentkezés akkor érvényes, amennyiben a visszaigazoló levelünket megkapta.

Programunkat tavasztól –őszig, az időjárási körülmények figyelembevételével indítjuk. A program alatt lehetőség van rövid szünetre, szendvics vagy kávé, üdítő fogyasztására, ezt a túra díja nem tartalmazza. Kényelmes, időjárásnak megfelelő öltözet javasolt.

További kérdések felmerülése esetén kérjük hívjon a  00 36 20 380 51 66-os telefonszámon, vagy írjon a szaboe@teamvision.hu email címre.

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a