+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

BigPicture

Közismert tény, hogy néha hátra kell lépnünk egy kicsit, hogy az egész képet láthassuk. Igaz ez az életre, és igaz ez a munkára is. Legtöbbször egy fogaskerekek vagyunk egy gépezetben, és ritkán látjuk át a teljes folyamatot, ám ennek ellenére fontos elemei, mozgatórugói vagyunk a nagy egésznek. A BigPicture festőprogram során ugyanígy válunk egy nagy egész részévé, kis egységek létrehozásával.

Ha egy igazán szórakoztató és kihívást jelentő csapatépítést szeretnél, akkor ez a festés workshop egy nagyszerű választás a számodra!

 

Ajánlatot kérek

A résztvevőket kisebb csoportokra bontjuk, és minden csapat kap egy készletet, amely az alábbiakat tartalmazza: festővászon, festékek és ecsetek, valamint egy nagyobb kép egy kisebb részlete.

Nagyjából 1,5 – 2,5 óra áll rendelkezésre, hogy a csapat a kapott képrészletet a kapott vászonra méretarányosan replikálja. Természetesen minden csapat más-más képrészletet kap. A résztvevők a program során egy-egy nagyon szép képet alkotnak a csapattársaikkal közösen, ami a legvégén egy nagy egésszé áll össze.

Maximális létszám:                    10 - 600-ig

Csapatok létszáma:                    10 - 15 fő

A játék javasolt időtartama:       1,5 - 2,5 óra

Természetesen lehetőség van ennél rövidebb, vagy hosszabb időtartamú program összeállítására, melyet jelentősen befolyásol a csapat létszáma, valamint az esetlegesen beépített kiegészítő program elemek, mint például a pálinka, csokoládé- vagy rétes kóstolás, esetleges kávészünet.

Helyigény: a résztvevők létszámához szükséges igazítani

"A közös festés szuper csapatépítő program volt! A jó hangulatot már a  vicces védő overálok  felhúzása megteremtette,  az alkotás során pedig lehetőségünk nyílt kicsit jobban, közelebbről megismerni egymást!"

Katsányi Lili, Marketing Intern, Oncology, MSD Ltd.

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?
- Budapesten és Magyarországon bárhol
- indoor verzióban 

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a