https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25 TeamVision, interaktív csapatépítő játékok és egyéni programok Budapesten és vidéken.
+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

https://www.traditionrolex.com/25

Szolgáltatások

A magyar bor világhírnevéhez nem férhet kétség. De vajon mely fajták milyen ételekhez illenek legjobban? Hogyan fogjunk hozzá egy pohár kiváló borhoz a fajta kiválasztásától egészen a testéhez legjobban illő gyümölcsök, sajtok prezentálásáig?

Az ország legnevesebb borászainak segítségével kalauzoljuk körbe csoportjainkat a gasztronómia egyik legkülönlegesebb területén, végigkóstolva számtalan díjnyertes és kereskedelmi forgalomban is csak ritkán kapható borfajtát.

További információ ill. árajánlat kérési igényét, kérjük jelezze az info@teamvision.hu email címen.

A pálinka HUNGARICUM, az erjesztett gyümölcsök lepárlásával készülő gyümölcspárlatok egy hagyományos, magyar fajtája. A „pálinka” elnevezést csak Magyarország és négy osztrák tartomány használhatja. Leggyakoribb alapanyaga a szilva, a körte, az alma, a kajszibarack, a cseresznye, a szőlőtörköly és az eper, de bármilyen Magyarországon termett gyümölcsből  készülhet.  Különleges ízvilága miatt a fiatalakok körében is rendkívül népszerű ital. További információ ill. árajánlat kérési igényét, kérjük jelezze az info@teamvision.hu email címen.

 

A története évezredes és mindenki ismeri az istenek italát. A csokoládét. Édes, keserű, tejes, karamellás, gyümölcsös, tokaji aszús, cseresznyés, gesztenyés, rumos, marcipános esetleg tonkababos. De van már sós, van csilis. Ma már végtelen számú lehetőség és rengeteg mesés íz. Egy sok évtizedes cég kézműves pralinéinak kínálatában sok további izgalmas ízzel együtt. Kár lenne kihagyni! További információ ill. árajánlat kérési igényét, kérjük jelezze az info@teamvision.hu email címen.

A rétes egy rétegekbe hajtott vékony tésztából és töltelékből álló sütemény. Régen a réteskészítés egy családi tevékenység volt, amikor az asszonyok összegyűltek és közösen nyújtották a rétest. A töltelék gyümölcs, túró, dió volt, amit otthon rendelkezésre állt. Manapság nagyon sok töltelékkel készítik és főként ünnepek környékén készítik. A legnépszerűbb az almás és a túrós rétes, de készítenek szilvás, barackos, rizses, mákos, tökös és káposztás rétest is. A réteskóstolás kiegészítéseként a résztvevők kipróbálhatják a rétes készítést is. További információ ill. árajánlat kérési igényét, kérjük jelezze az info@teamvision.hu email címen.

A szalámi egy évszázados hagyományon alapuló, sertéshús és sertésszalonna felhasználásával, titkos fűszerezéssel, bélbe töltve, hideg füstöléssel, szárításos érleléssel készült, nemespenész-bevonatú termék. A világhírű magyar szalámi története a Herz és a Pick családi vállalkozásokkal kezdődött a 19. században, melyek világhírű sikert értek el és elődeikhez méltóan teszik mindezt ma is. Ma már mindkét cég téliszalámija HUNGARICUM-nak minősített, azaz termékek, amelyeknek különleges minősége, hírneve vagy egyéb jellemzője Magyarországhoz kapcsolódik.További információ ill. árajánlat kérési igényét, kérjük jelezze az info@teamvision.hu email címen.

Magyarország és Erdély teljes területére vállaljuk vendégeink szállítását 1 főtől – nagyobb csoportokig.  Városnézés Budapesten vagy vidéken, reptéri transfert vagy városon belüli közlekedés szervezését vállaljuk, buszos és taxis szállítást egyaránt. A szállítást magas minőségben, megbízható és tapasztalt sofőrökkel valamint korszerű járművekkel bonyolítjuk. További információ ill. árajánlat kérési igényét, kérjük jelezze az info@teamvision.hu email címen.

 

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a
try this sitehttps://www.swhotelmanagement.com/clients-swh