+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

The Challenge

Ismerjétek meg Budapest hihetetlen történetét egy kalandos utazással! Budapest, ahogy még nem láttad.

Budapest mai városképe lényegében egyetlen szerelmes férfihoz köthető, aki ifjú feleségének egy új Bécset kívánt építeni Magyarország szívében. De miképpen nézhetett ki korábban a város? Ismerjétek meg a Budapest kalandos történetét egy közös játék során!

Emberi történetek, beszédes szobrok és titkokat rejtő épülethomlokzatok tarkítják a belvárost, egy olyan világ mementójaként, mely ma már letűnt, de emlékei itt vannak körülöttünk. A játék végére olyan információkkal lehettek gazdagabbak, melyekről talán elsőre azt hihetnétek, hogy egy hollywoodi forgatókönyvíró fejéből pattantak ki. 

Ajánlatot kérek Részletek letöltése

csapatépítő program indulásakor a résztvevők egy rejtvényekben megadott útvonaltervet kapnak. A rejtvény megfejtése a program első állomása lesz, ahol a várossal kapcsolatos, izgalmas feladatokat kell megoldani, például várfalak után kutatni vagy a rómaiak nyomában járni. A feladatok megoldásával pontok gyűjthetők.

A feladatok megoldását követően újabb rejtvény mutatja a következő állomást és így tovább. A rendelkezésre álló idő függvényében Buda vagy Pest érdekes helyszíneit járjuk be, amennyiben több idő áll rendelkezésre, úgy mindkét oldal beépíthető a programba.

 

Maximális létszám:                    6 - 600-ig

Csapatok létszáma:                    6 - 12 fő

A játék javasolt időtartama: 3 - 3,5 óra

Természetesen lehetőség van ennél rövidebb, vagy hosszabb időtartamú program összeállítására, melyet jelentősen befolyásol az érkezési és indulási helyszín közti távolság, a csapat létszáma, valamint az esetlegesen beépített kiegészítő program elemek, mint például a pálinka, csokoládé- vagy rétes kóstolás, esetleges kávészünet.

Helyigény: a játék alapvetően a városban zajlik, így ez nem igényel külön figyelmet. Az érkezési és indulási helyszíneken szükséges egy különterem vagy egy szeparált rész biztosítása a csapatok bontására, eligazítására valamint a zavartalan eredmény hirdetésre. 

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?
- Budapesten és Magyarországon bárhol
- indoor és outdoor verzióban egyaránt

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a