+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

GigaFoci

Vedd fel magadra a bubidat és vesd be magad barátaiddal ebbe a nagyszerű, szórakoztató játékba. Képzeld el, hogy egy dodzsem vagy, egy birkózó vagy amerikai focista egyszerre.

Ez az új és nagyszerű játék új megvilágításba helyezi a labda kezelés fogalmát, ugyanis a játékosok egy 1,5 méter átmérőjű buborék belsejében helyezkednek el.

A bubifoci ugyanakkor biztonságos a résztvevők számára, a felfújható labda teljese körbevesz így esés, ütközés esetén sem történhet sérülés. A bubifoci labdák egy tartós, de ugyanakkor könnyű anyagból készülnek és a program kivitelezhető kültéri füves- és beltéri helyszíneken egyaránt.

Ha egyszer kipróbáltad egész biztos rajongóvá válsz! További kérdések és időpont egyeztetése céljából keress bennünket az info@teamvision.hu email címen!

Ajánlatot kérek
Buborékfoci
A buborékfoci Norvégiából indult világhódító útjára és mára már sok országban nagy népszerűségnek örvend. A játék célja azonos a hagyományos fociéval, vagyis minél több gólt szerezni a csapatunknak. A játékosok egy hatalmas, felfújható labdát öltenek magukra és azt viselve küzdenek a győzelemért.
A buborék védelmének köszönhetően nem kell aggódni a sérülések miatt, viszont éppen ezért sokkal lazább a focinál és sokkal szabadabban lehet ütközni, lökdösődni, ami a látványon túl még viccesebbé és szórakoztatóbbá teszi a játékot.
 
Csak egy maradhat
Ebben a játékban nincsenek csapatok, a játékosok egymás ellen küzdenek egy nagy kör alakú pályán. Minden játékos a körön belül helyezkedik el, a játékvezető sípszója után a játékosok egymást próbálják kiszorítani a körből. Amint egy játékos a pályán kívül kerül, a játékvezető sípszóval jelzi és a kiesett a játékból. A nyertes az utolsóként bennmaradó játékos.
 
Legény a talpán
Két csapat versenyzői állnak egymással szemben, a cél, hogy az ellenfél játékosait felborítsuk. Amint egy játékos labdája földet ér, a játékos kiesett. A játék addig tart, amíg az egyik csapat összes tagja földet nem ér, a nyertes csapat, ahol legalább egy „legény” marad talpon.
 
Védd a vezért
Ez a játék egy összehangolt csapatmunkát igénylő program. A résztvevőket két csapatra bontjuk, mindkét csapat egy vezért választ, akit megkülönböztető öltözettel látunk el. A játékosok induláskor egymással szemben helyezkednek el, feladatuk az ellenfél vezérének kiiktatása, azaz a földre terítése. A játékosoknak egyszerre kell az ellenfél vezérét támadni és a sajátjukat védeni. A katonák földre kerülése nem befolyásolja a játék eredményét és nem esnek ki a játékból.
A nyertes csapat az, aki hamarabb földre teríti az ellenfél vezérét.
 
Kakasviadal
Ez a játék sorshúzással kezdődik, mindkét csapat játékosai sorszámot húznak, az azonos sorszámú játékosok egyesével küzdenek meg. Amikor mindenki készen áll, a játékosok felsorakoznak egymással szemben. A játékvezető a sípszó elhangzását követően egy számot kiállt és a megfelelő számú játékosok egymással szembe szaladnak, a cél az, hogy az ellenfél játékosa minél hamarabb a földre kerüljön. Minden csata egy pontot ér.

Maximális létszám:                     4 - 120-ig

Csapatok létszáma:                     2 - 5 fő

A játék javasolt időtartama:       0,5 - 2 óra

Helyigény: a játék kinti és benti helyszínen egyaránt bonyolítható.

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?

- Budapesten és Magyarországon bárhol
- indoor és outdoor verzióban egyaránt

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a