+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

Indoor csapatépítések

Közismert tény, hogy néha hátra kell lépnünk egy kicsit, hogy az egész képet láthassuk. Igaz ez az életre, és igaz ez a munkára is. Legtöbbször egy fogaskerekek vagyunk egy gépezetben, és ritkán látjuk át a teljes folyamatot, ám ennek ellenére fontos elemei, mozgatórugói vagyunk a nagy egésznek. A BigPicture festőprogram során ugyanígy válunk egy nagy egész részévé, kis egységek létrehozásával.

Ha egy igazán szórakoztató és kihívást jelentő csapatépítést szeretnél, akkor ez a festés workshop egy nagyszerű választás a számodra!

 

Fejtsd meg a XVII. század titkait a XXI. század technológiájával! A játékosok egy teremben foglalnak helyet csapatokban. A játékot egy műsorvezető irányítja. A program néhány bemelegítő kérdéssel indul, Magyarországgal, Budapest-el és a Dunával kapcsolatosan. Ezt követően  egyre izgalmasabb információkkal gazdagodunk és három témakört ’járunk’ körbe, mindezt felváltva iPad-es rejtvények és feladványok, papír alapú kérdések és más eszközök segítségével.

Goldeneye, Skyfall, légy része TE is egy igazi kémtörténetnek! Keress, kutass és rakd össze a részleteket! Őfelsége, az angol királynő titkosszolgálatához megbízható forrásból érkezett információ a ma hajnalban történő támadásról, amelyet egy bűnözőcsoport a Magyar Nemzeti Bank ellen intézett. Az elkövetők a bank alagsorából gyémántokat tulajdonítottak el, melyek a magyar állam gyémánttartalékának részét képezik. A magyar titkosszolgálat információi szerint, amíg a rendőrség a gyanúsítottakat üldözte, az egyik bűnöző ebben az épületben rejtette el az ellopott gyémántokat, ezért a titkosszolgálat itt rendezte be ideiglenes bázisát. A beérkező információk alapján fedjék fel az áruló kilétét és találják meg a gyémántokat! Induljon a nyomozás!

Biztos vagy benne, hogy eléggé ismered az érzékeidet? Ez a program garantáltan elgondolkodtatja a résztvevőket azzal kapcsolatban, hogy biztosan elég nagy figyelemmel viseltetnek-e érzékszerveik iránt a hétköznapokban. Ízek egy konyhában, illatok egy különleges showroomban és látvány egy exkluzív galériában.

 

Vedd fel magadra a bubidat és vesd be magad barátaiddal ebbe a nagyszerű, szórakoztató játékba. Képzeld el, hogy egy dodzsem vagy, egy birkózó vagy amerikai focista egyszerre. Ez az új és nagyszerű játék új megvilágításba helyezi a labda kezelés fogalmát, ugyanis a játékosok egy 1,5 méter átmérőjű buborék belsejében helyezkednek el. Ha egyszer kipróbáltad egész biztos rajongóvá válsz!

Ismerjétek meg Budapest hihetetlen történetét egy kalandos virtuális utazással!  Budapest mai városképe majdhoynem egyetlen szerelmes férfihoz köthető, aki ifjú feleségének egy új Bécset kívánt építeni Magyarország szívében. De miképpen nézhetett ki korábban a város? Ismerjétek meg a Budapest kalandos történetét egy közös játék során! Emberi történetek, beszédes szobrok és titkokat rejtő épülethomlokzatok tarkítják a belvárost, egy olyan világ mementójaként, mely ma már letűnt, de emlékei itt vannak körülöttünk.

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2019 - TeamVision Készítette a