+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

Indoor csapatépítések

Az indoor csapatépítéseket az idő rövidsége és az időjárási viszontagságok hívták életre. Cégünk több kidolgozott programmal válaszol ezekre a kihívásokra, Budapesten és vidéken egyaránt.

 

Közismert tény, hogy néha hátra kell lépnünk egy kicsit, hogy az egész képet láthassuk. Igaz ez az életre, és igaz ez a munkára is. Legtöbbször egy fogaskerekek vagyunk egy gépezetben, és ritkán látjuk át a teljes folyamatot, ám ennek ellenére fontos elemei, mozgatórugói vagyunk a nagy egésznek. A BigPicture festőprogram során ugyanígy válunk egy nagy egész részévé, kis egységek létrehozásával.

Ha egy igazán szórakoztató és kihívást jelentő csapatépítést szeretnél, akkor ez a festés workshop egy nagyszerű választás a számodra!

 

Fejtsd meg a XVII. század titkait a XXI. század technológiájával! A játékosok egy teremben foglalnak helyet csapatokban. A játékot egy műsorvezető irányítja. A program néhány bemelegítő kérdéssel indul, Magyarországgal, Budapest-el és a Dunával kapcsolatosan. Ezt követően  egyre izgalmasabb információkkal gazdagodunk és három témakört ’járunk’ körbe, mindezt felváltva iPad-es rejtvények és feladványok, papír alapú kérdések és más eszközök segítségével.

Goldeneye, Skyfall, légy része TE is egy igazi kémtörténetnek! Keress, kutass és rakd össze a részleteket! Őfelsége, az angol királynő titkosszolgálatához megbízható forrásból érkezett információ a ma hajnalban történő támadásról, amelyet egy bűnözőcsoport a Magyar Nemzeti Bank ellen intézett. Az elkövetők a bank alagsorából gyémántokat tulajdonítottak el, melyek a magyar állam gyémánttartalékának részét képezik. A magyar titkosszolgálat információi szerint, amíg a rendőrség a gyanúsítottakat üldözte, az egyik bűnöző ebben az épületben rejtette el az ellopott gyémántokat, ezért a titkosszolgálat itt rendezte be ideiglenes bázisát. A beérkező információk alapján fedjék fel az áruló kilétét és találják meg a gyémántokat! Induljon a nyomozás!

Vedd fel magadra a bubidat és vesd be magad barátaiddal ebbe a nagyszerű, szórakoztató játékba. Képzeld el, hogy egy dodzsem, birkózó vagy amerikai focista vagy egyszerre. Ez az új és nagyszerű játék új megvilágításba helyezi a labda kezelés fogalmát, ugyanis a játékosok egy 1,5 méter átmérőjű buborék belsejében helyezkednek el. A bubifoci ugyanakkor biztonságos a résztvevők számára, a felfújható labda teljese körbevesz így esés, ütközés esetén sem történhet sérülés. A bubifoci labdák egy tartós, de ugyanakkor könnyű anyagból készülnek és a program kivitelezhető kültéri füves- és beltéri helyszíneken egyaránt. Ha egyszer kipróbáltad egész biztos rajongóvá válsz!

Ismerjétek meg Budapest hihetetlen történetét egy kalandos virtuális utazással!  Budapest mai városképe majdhogynem egyetlen szerelmes férfihoz köthető, aki ifjú feleségének egy új Bécset kívánt építeni Magyarország szívében. De miképpen nézhetett ki korábban a város? Ismerjétek meg a Budapest kalandos történetét egy közös játék során! Emberi történetek, beszédes szobrok és titkokat rejtő épülethomlokzatok tarkítják a belvárost, egy olyan világ mementójaként, mely ma már letűnt, de emlékei itt vannak körülöttünk.

Egy előre elkészített grafika kiszínezésével egy igazán vidám képet készíthettek. A nagyméretű felnőtt színezőn egyszerre többen dolgoztok. Több választható méret és tematika áll rendelkezésetekre, hogy megalkossátok a tökéletes színharmóniát.

 

Az Ultimate championship egy nyolc állomásos ügyességi játékokból felépített bajnokság, amelynek során minden csapat, minden állomáson végig kell haladjon, így gyűjtve pontokat. A játékok nem igényelnek speciális felszerelést vagy sportruházatot, kül és beltérben is megrendezhetőek.

 

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a