https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25https://www.traditionrolex.com/25 Segíts megmenteni a világot, találd meg a bombát, és keresd meg az ügynököket.
+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

https://www.traditionrolex.com/25

James Bond

Az elrabolt gyémántok még a városban vannak. Képesek vagytok visszaszerezni?

Őfelsége, az angol királynő titkosszolgálatához megbízható forrásból érkezett információ az egy héttel ezelőtti támadásról, melyet egy bűnözőcsoport a Magyar Nemzeti Bank ellen intézett. Az elkövetők a bank alagsorából gyémántokat tulajdonítottak el. A drágakövek a magyar állam gyémánttartalékának részét képezik.

A nyomozás során kiderült, hogy a bank egyik alkalmazottja szivárogtatott ki információkat a biztonsági rendszer működéséről, így nyílhatott a bűnözőcsoportnak lehetősége a nagyértékű rablásra. 

A feladat: felkutatni a Budapest belvárosában rejtőző beépített ügynököket, begyűjteni tőlük a meglévő információkat, eszközöket, megtalálni és gyémántokat és természetesen felfedni az áruló kilétét.

 

Ajánlatot kérek Részletek letöltése

A titkosszolgálat vezetője a FŐNÖK egy üzenetben a legjobban képzett ügynökeit kéri fel, hogy csapatokat alkotva találják meg az elrabolt gyémántokat és akadályozzák meg annak az országból való kijuttatását. Minden csapat kap egy kiinduló információt, melynek segítségével elindulnak, valamint egy olyan tárgyat, amely a rejtőzködő titkos ügynökök felé igazolja, hogy ők is a „cég”-nek dolgoznak.

A városban rejtőzködő titkosügynökök nem fedik fel kilétüket, viszont segítik a nyomozók munkáját, ezért különböző formában lépnek kapcsolatba velük, információkkal és különféle eszközökkel segítik az új ügynökök munkáját.

 

Maximális létszám:                    6 - 600-ig

Csapatok létszáma:                    6 - 12 fő

A játék javasolt időtartama: 2 - 2,5 óra

Természetesen lehetőség van ennél rövidebb, vagy hosszabb időtartamú program összeállítására, melyet jelentősen befolyásol az érkezési és indulási helyszín közti távolság, a csapat létszáma, valamint az esetlegesen beépített kiegészítő program elemek, mint például a pálinka, csokoládé- vagy rétes kóstolás, esetleges kávészünet.

Helyigény: a játék alapvetően a városban zajlik, így ez nem igényel külön figyelmet. Az érkezési és indulási helyszíneken szükséges egy különterem vagy egy szeparált rész biztosítása a csapatok bontására, eligazítására valamint a zavartalan eredmény hirdetésre. 

“A 007-es ügynök nyomában járni igazi kihívás! Egy fárasztó, de eredményes workshop után az újonnan megalakult vezetői csapat együtt veszi nyakába a várost, parkolóházban, cukrászdában, luxusszálloda elnöki lakosztályában keresi a megoldást. És megtalálja, a közösen átélt élményeket pedig a mai napig emlegetik a kollégák! Köszönjük TeamVision csapat a gondos szervezést és a zökkenőmentes lebonyolítást! "

Kovács Titusz, Syngenta

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?
- Budapesten és Magyarországon bárhol
- indoor és outdoor verzióban egyaránt

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2024 - TeamVision Készítette a