+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

The Challenge

Ismerjétek meg Budapest hihetetlen történetét egy kalandos virtuális utazással! Budapest, ahogy még nem láttad.

A játékosok egy teremben foglalnak helyet csapatokban. A játékot egy műsorvezető irányítja. A program néhány bemelegítő kérdéssel indul, Magyarországgal, Budapest-el és a Dunával kapcsolatosan. Ezt követően egyre izgalmasabb információkkal gazdagodunk és három témakört ’járunk’ körbe, mindezt rejtvények és feladványok, papír alapú kérdések és más eszközök segítségével.

 

Ajánlatot kérek

A résztvevőket csapatokra bontjuk és minden csapat egy külön asztalnál foglal helyet. Csapatonként kiosztunk feladatokat és a műsorvezető irányításával felváltva haladunk végig a történelem érdekes mozzanatait érintve egy virtuális túrán. Állomásonként papír alapú rejtvények váltják egymást, melyeket időre kell megfejteni. A megoldásokkal pontokat lehet és kell is gyűjteni. 

A résztvevők egy 4-5 állomásból álló útvonalon kell „végighaladjanak” és egy sor feladatot oldanak meg, mely során sok érdekességet tudhatnak meg az adott helyszínről és a magyar történelemről, kultúráról.

 

Maximális létszám:                    6 - 600-ig

Csapatok létszáma:                    6 - 12 fő

A játék javasolt időtartama: 3 - 3,5 óra

Természetesen lehetőség van ennél rövidebb, vagy hosszabb időtartamú program összeállítására, melyet jelentősen befolyásol az érkezési és indulási helyszín közti távolság, a csapat létszáma, valamint az esetlegesen beépített kiegészítő program elemek, mint például a pálinka, csokoládé- vagy rétes kóstolás, esetleges kávészünet.

Helyigény: a program bonyolításához akkora helyre van szükség, ahol a kért létszám kényelmesen elfér, nagyjából, amekkora helyen egy ültetett vacsora lebonyolítható a kért létszámra.

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?
- Budapesten és Magyarországon bárhol
- indoor és outdoor verzióban egyaránt

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2023 - TeamVision Készítette a