+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

Senses

Biztos vagy benne, hogy eléggé ismered az érzékeidet? Ez a program garantáltan elgondolkodtatja a résztvevőket azzal kapcsolatban, hogy biztosan elég nagy figyelemmel viseltetnek-e érzékszerveik iránt a hétköznapokban. Ízek egy konyhában, illatok egy különleges showroomban és látvány egy exkluzív galériában.

További információ ill. árajánlat kérési igényét, kérjük jelezze az info@teamvision.hu email címen.

 

 

Ajánlatot kérek Részletek letöltése

A program első szakasza egy titkos kis galéria, ahol pillanatok alatt alakul át egy szoba egy más világgá, képek mögött képek és sok-sok varázslatnak lehetünk szemtanúi.

A program második eleme a szaglás, ahol 100% -os természetes anyagból a világ legnagyobb és leghíresebb parfümőrjei által készített niche parfümökkel és azok történetével ismerkedhetünk meg.

A harmadik program az ízlelés és szaglás birodalmába kalauzol, ahol választható, hogy a kávé készítés titkai ismerjük meg, vagy a magyar borok világba barangolunk.

A kávé készítés során egy barista segítségével a legkülönlegesebb kávé típusokkal ismerkedünk meg, mennyire játszik szerepet a nap hatása, a pörkölés hőmérséklete, időtartama és a különböző főzési technikák is mennyire más-más ízvilágot eredményeznek.

Maximális létszám:                    6 - 150 -ig

Csapatok létszáma:                    6 - 12 fő

A játék javasolt időtartama:   3 - 3,5 óra

Természetesen lehetőség van ennél rövidebb, vagy hosszabb időtartamú program összeállítására, melyet jelentősen befolyásol a program elemek hosszúsága, a csapat létszáma.

Helyigény: a játék három helyszínen zajlik, melyek nagyjából 10 percnyi sétára vannak egymástól. Az érkezési és indulási helyszíneken szükséges egy különterem vagy egy szeparált rész biztosítása a csapatok bontására, eligazítására. 

A programokról általában

A programok alapvetően elkülöníthetőek egymástól és széles spektrumot foglalnak magukba, mind a tematikát, a megközelítést és az elérendő célt illetően.

Mikor?
- csapatépítési céllal
- időszakos meetingek után
- konferenciák után

Hol?
- Budapesten
- indoor program, rövid sétával az állomások közt

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2019 - TeamVision Készítette a