+36 20 380 5166 Ajánlatkérés

GET TO KNOW BUDAPEST

Budapest Wellness

Budapest fürdőkultúrája több, mint ezer éves múltra tekint vissza, de igazi aranykorát a XVI. Században a török hódoltság alatt élte. A városban majdnem tucatnyi török fürdő épült, köszönhetően a bőséges hévízi forrásoknak. Napjainkban ismét reneszánszát éli, fontos részét képezi az egészség megőrzésnek.

A Budapest Wellness program egy érzéki utazás, mely során teste, lelke és szelleme új életerővel töltődik fel.

Budapesten jelenleg kilenc fürdő található, melyekben egyaránt találhatunk úszó- és termál medencéket.

A program első felében a vendégekkel egy SPA – ba látogatunk el. A vendégek igény szerint választanak a XV század közepén épült török fürdő, az 1918-ban megnyitott szecessziós- vagy Európa legnagyobb fürdő komplexuma közül.

A fürdőzés után egy könnyű ebéddel folytatjuk, majd némi séta után egy varázslatos és eldugott világba utazunk.

A vendégek ezúttal egy személyre szabott kényeztetésen vesznek részt - 13 misztikus és egzotikus, vagy éppen magyaros rituálé közül választhatnak. A további ellazulást három szauna, valamint a jacuzzi is segíti.

A program teljes időtartama alatt friss gyümölcsök és frissítők teák állnak rendelkezésre. 

  


 

Program tudnivalók

Program időtartama: kb. fél nap

Programjaink minden esetben egyéniek, azaz nem vonunk össze csoportokat. Ennek megfelelően a program vendégeink igénye szerint módosítható és személyre szabható.

Jelentkezés:                     

Részvételi szándékát, kérjük, jelezze legkevesebb 7 nappal a program előtt a szaboe@teamvision.hu e-mail címen, hogy biztosítani tudjuk a részvételt.

Programunkat kizárólag megrendelésre szervezzük, a jelentkezés akkor érvényes, amennyiben a Visszaigazoló levelünket megkapta.

Budapesti programunkat minden időjárási körülmény esetén megtartjuk. A program alatt lehetőség van rövid szünetre, szendvics vagy kávé, üdítő fogyasztására, ezt a túra díja nem tartalmazza.

Kényelmes, időjárásnak megfelelő öltözet javasolt, továbbá fürdőruha szükséges.

További kérdések felmerülése esetén, kérjük hívjon a  00 36 20 380 51 66-os telefonszámon, vagy írjon a szaboe@teamvision.hu email címre.

Töltse ki ügyfél adatlapunkat és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Megkeresését továbbítottuk
Küldés
© 2018 - TeamVision Készítette a